fcb.portal.reset.password

Josep Maria Bartomeu ha lliurat una samarreta del Barça al president de la ciutat de Melilla, Juan José Imbroda / GERMAN PARGA - FCB

Una delegació del FC Barcelona encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu s’ha desplaçat aquest divendres a Melilla amb motiu del XII Congrés de Penyes Barcelonistes d’Andalusia, Ceuta i Melilla, que se celebrarà en aquesta ciutat durant el cap de setmana. Bartomeu ha estat acompanyat pel directiu responsable de penyes, Pau Vilanova; el president de la Confederació de Penyes, Antoni Guil; el membre de la Comissió Esportiva Antonio Castillo, i altres personalitats, com els exjugadors Juan Manuel Asensi, Ricardo Serna i Mohamed Nayim, membres de l’Agrupació Barça Jugadors.

Aquesta tarda Bartomeu i la resta de representants del Club han estat rebuts al ‘Salón Dorado’ del Palau de l’Assemblea pel president de la Ciudad Autònoma de Melilla, Juan José Imbroda, i la resta d’autoritats locals. Bartomeu ha dirigit unes paraules als presents a la recepció; posteriorment ha descobert una placa commemorativa a la seu de la PB de Melilla i ha assistit al sopar de gala amb motiu del XII Congrés de PB d’Andalusia, Ceuta i Melilla al Reial Club Marítim d’aquesta ciutat.

El president Bartomeu, que és el primer president del Barça que visita Melilla, tornarà a Barcelona aquest dissabte per poder presidir el partit de Lliga contra el Getafe al Camp Nou. El directiu Pau Vilanova serà l’encarregat de representar institucionalment el Club al Congrés, i també participarà prèviament en una xerrada col·loqui sobre l’actualitat del Barça juntament amb els exjugadors blaugrana desplaçats, Asensi, Serna i Nayim.

El Congrés de Penyes d’Andalusia, Ceuta i Melilla és el segon que se celebra des que es va constituir la federació d’aquesta zona. L’esdeveniment té lloc cada dos anys, i l’última edició es va fer a Màlaga el 2014.

Declaracions de Josep Maria Bartomeu:

“És tot un honor venir a aquesta ciutat i a aquest Congrés. Estem molt contents que els melillencs segueixin el nostre equip, un Barça que traspassa fronteres. Aquesta és la primera vegada que un president del Barça visita Melilla i això ha estat possible gràcies a l’esforç de Tomàs Martínez, president de la Federació de penyes d’aquesta zona, i de Francisco Javier Martínez, president de la penya barcelonista de Melilla, que han apostat per aquesta ciutat per celebrar aquest Congrés, que a ben segur que serà un èxit. Us volem donar les gràcies per la rebuda que hem tingut i per poder estar en aquest saló, que és una mostra de l’arquitectura modernista”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();