Tarda d'activitats penyistes al Camp Nou

El III Torneig de Cartes de Botifarra i la fase final del Torneig Internacional de Futbol 7 han estat les activitats més destacades de la tarda del diumenge

La XXXVII Trobada Mundial de Penyes ha continuat amb una intensa tarda d'activitats que ha començat a les 16 hores amb el III Torneig de Cartes de Botifarra que ha tingut lloc a l’Auditori 1899. El torneig, que s’ha dividit en tres rondes de 50 minuts cadascuna, s’ha iniciat després d'un parlament de Pere Mentruit, president de la Federació de Penyes de Ponent Nord, i hi han participat 73 parelles que han viscut una jornada molt animada i amb bon ambient. El torneig s’ha tancat amb el lliurament de diplomes a tots els participants i també d'obsequis de les empreses col·laboradores.

Tancament del Torneig Internacional de Futbol 7

Aquesta tarda també ha tingut lloc la fase final de l'IX Torneig Internacional de Futbol 7, que va començar el dissabte al matí. En la categoria aleví ha guanyat la Penya Barcelonista La Pedrera de Masllorenç en la final disputada contra la Penya Barcelonista ‘A Bella Otero de Valga’. La Penya La Pedrera de Masllorenç també ha aconseguit col·locar al seu equip en la final de la categoria benjamí, però ha caigut davant la Penya Barça d’Artesa de Segre i Comarca, la penya guanyadora.

A més, a l'esplanada adjacent a la Seu Social del FC Barcelona han continuat les activitats lúdiques que ja van poder gaudir les penyes el dissabte, com el futbolí humà per a nens i nenes, el taller de tatuatges, els futbolins o els llits elàstics.