fcb.portal.reset.password

Foto de grup de la celebració. FOTO: ALEIX TELLO-FCB.

La Penya Barcelonista d’Arbúcies ha celebrat avui el 40è aniversari de la seva fundació amb una sèrie d’activitats i actes institucionals que han comptat amb la representació del FC Barcelona i de l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ). El vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, acompanyat del directiu responsable de penyes, Pau Vilanova, i de l’exjugador i membre de l’ABJ, Pere Valentí Mora, han assistit al dinar commemoratiu que s’ha celebrat al Poliesportiu Can Delfí d’Arbúcies.

Unes 200 persones han participat en aquest dinar, durant el qual s’ha fet un homenatge a Josep Maria Iglesia, soci fundador de la PB d’Arbúcies, que actualment presideix Joaquim Vall·llosera. També hi han assistit les personalitats institucionals de la localitat, l’alcalde Pere Garriga, el regidor d’Esports Àngel Cabrera i el president de la Federació de Penyes Barcelonistes de l’Empordà i la Catalunya Nord, Lluís Grau.

Declaracions del vicepresident Jordi Cardoner:

“L’homenatge a Tito d’aquest matí ha estat molt emocionant, però els moments emotius no s’han acabat a L’Escala. Els heu traslladat a aquí, a Arbúcies, amb el recordatori que heu fet de Nicolau Casaus, el meu avi”.

“Cal viure moments com aquests per arribar a estimar les penyes”.40è aniversari de la Penya Barcelonista d'Arbúcies por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();