fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner, Pau Vilanova, Josep Maria Barnils i Paco Clos amb els representants de les penyes de Castella-La Manxa / MIGUEL RUIZ - FCB

Abans del partit entre el FC Barcelona i el Màlaga CF, el vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, i el directiu Pau Vilanova han rebut a l’Auditori 1899 els representants i membres que conformen la Federació de Penyes Barcelonistes de Castella-La Manxa i la Federació de Penyes Barcelonistes de Castella i Lleó, així com també la PB Sidrería Belén d’Astúries, que enguany celebra el 20è aniversari. La recepció també ha comptat amb la presència de Josep Maria Barnils, responsable de la Comissió de Penyes, i l’exjugador del FC Barcelona Paco Clos.

L’acte ha reunit unes 500 persones i ha servit també per presentar la VI Trobada de PB de Lleó i el cartell de la IX Trobada de PB de Castella–La Manxa. A més, hi ha hagut intercanvi d’obsequis amb la PB Sidrería Belén, que aquest agost complirà 20 anys de vida.

Trobada amb la PB del Japó

Posteriorment, el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i el vicepresident social, Jordi Cardoner, han fet una recepció a la Llotja Presidencial del Camp Nou amb el president de la Penya Barcelona Japan, Hiroki Nakano, que aquest any celebra el 10è aniversari.

Cardoner i Vilanova, agraïts

El vicepresident Jordi Cardoner ha comentat que “som ‘més que un club’ gràcies a gent com els penyistes, que omplen les nostres instal·lacions, i molts d’ells ho fan des de fora. No som un club local sinó que som un club global”. Pau Vilanova també ha agraït la presència tots aquests penyistes al Camp Nou. “Sé que han fet un gran esforç per venir avui aquí i això em fa sentir molt orgullós. Les persones que formen les penyes ajuden que el moviment penyístic sigui cada cop més ampli, cohesionat i solidari".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();