fcb.portal.reset.password
grup de gent a la façana de l'estadi

Inauguració d'escut de la PB Nicolau Casaus

grup de gent a la façana de l'estadi

Inauguració d'escut de la PB Eslovaca dels Alts Tatras

El Gamper va ser, un cop més, la jornada penyística per excel·lència, i durant les hores prèvies a la presentació de Luis Enrique no hi podien faltar dues inauguracions d’escut. A més, va ser un acte molt especial, amb la presència del vicepresident Jordi Cardoner i Casaus, que anava acompanyat del directiu en cap de la Comissió de Penyes, Josep M. Barnils, i del Síndic de les Penyes, Ramon Térmens.

En primer lloc, la protagonista va ser la Peña Barcelonista Nicolau Casaus, de Buenos Aires. Aquesta penya, presidida per Alberto Caloggero, és l’única de l’àmbit internacional que porta el nom del que fou emblemàtic vicepresident durant més de vint anys i avi de l’actual vicepresident del Club. Caloggero i Cardoner van fer els honors retirant la placa a la porta 54 de l’Estadi.

Just al costat, més de 40 penyistes van presenciar la inauguració de l’escut de la Penya Barcelonista Eslovaca dels Alts Tatras. El president de la penya, Peter Bellas, va fer els honors juntament amb el vicepresident del Club.

Aquests actes van tancar una jornada de festa penyística, amb un gran triomf del primer equip davant del Club León.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();