fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner, a la PB d'Alcorisa. /FOTO: TOMÁS MONTERO

La Penya Barcelonista Alcorisa (Terol) va ser l’amfitriona ahir de la III Trobada Regional de Penyes Barcelonistes d’Aragó, i al mateix temps va celebrar el seu 20è aniversari. Una gran jornada de barcelonisme a terres aragoneses que va comptar amb la presència del vicepresident social, Jordi Cardoner.

Jordi Cardoner va ser rebut a l’ajuntament d’Alcorisa per la seva alcaldessa, Julia Vicente, i alguns membres del govern del consistori. Una recepció en què també van estar presents la resta de la comitiva blaugrana, formada, entre d’altres, pels exjugadors del FC Barcelona ‘Lobo’ Carrasco i Andoni Goikoetxea, els presidents de les diferents Federacions de Penyes Barcelonistes, com Daniel Peinado (Castella-la Manxa), Pere Mentruit (Ponent Nord), Jordi González (Barcelonès Est) i Ramon Burniol (Bages, Berguedà i Cerdanya), i Joan Casals, més conegut com l’Avi del Barça. Durant l’acte va haver-hi intercanvis d’obsequis i el vicepresident del Barça va signar al llibre d’honor de l’ajuntament d’Alcorisa.

A continuació es van traslladar fins la seu social de la PB Alcorisa, on Cardoner i les autoritats presents van descobrir una placa amb motiu de la III Trobada Regional de Penyes Barcelonistes d’Aragó.

La jornada festiva va continuar amb una xerrada col·loqui sota el nom ‘Els joves futbolistes, la seva formació i la seva projecció social’ i moderada per la periodista local Diana García. Els ponents van ser Jordi Cardoner, vicepresident del FC Barcelona; Julia Vicente, alcaldessa de la localitat; Miguel Iranzo, president de la PB Alcorisa; ‘Lobo’ Carrasco i Andoni Goikoetxea, exjugadors; Francesc Perearnau, periodista, i Sor Lucía Caram. Cardoner, durant la seva ponència, va parlar del planter del FC Barcelona.

Abans de la celebració del sopar amb motiu de la III Trobada Regional de Penyes Barcelonistes d’Aragó i el 20è aniversari de la PB d’Alcorisa, la comitiva va poder degustar el ‘Bollo de Poma’, un producte típic de la zona, i també va gaudir de les tradicionals jotes.

El sopar oficial, amb unes 130 persones i la presència de representants d’una vintena de penyes del FC Barcelona, va servir per posar el punt final a la jornada.

Declaracions del vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner:

“Aquesta vegada és molt especial, amb un auditori fantàstic, amb 400 persones, amb ‘Lobo’ Carrasco, Goiko, Sor Lucía... Amb molts barcelonistes però també amb una situació que habitualment no es dóna: avui hi havia la penya del Reial Madrid i la del Saragossa. És un poble on aquí tothom defensa els seus colors, però hi ha molt bona relació entre les diferents aficions. Hi ha respecte i al camp tots són amics, i això també és maco de veure”.

“El fet que hi hagi una distància física –que no emocional– fa que ells ho visquin amb una passió diferent. Qualsevol cosa que sigui Barça per a ells és molt més fort que els que hem tingut la sort de viure a prop de l’Estadi, a la ciutat de Barcelona, que tenim la possibilitat d’accedir a les nostres localitats... Potser no ens n’adonem, del valor que això té, fins que coneixem persones per racons que entenen el barcelonisme amb una passió tan gran com la que podem tenir els que som de Catalunya”.


Jordi Cardoner, a la III Trobada regional de... per fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();