fcb.portal.reset.password

Jordi Alba ha fet entrega d’una samarreta signada a la PB Jordi Alba Zona Franca / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

La Penya Barcelonista Jordi Alba Zona Franca ha fet aquest dimecres la seva presentació oficial en un acte al qual ha assistit el jugador blaugrana que dóna nom a la penya, així com el vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona, Jordi Cardoner, i el nou directiu en cap responsable de penyes, Josep Maria Barnils. Aquesta posada en l’escena pública de la penya es produeix després que va ser oficialitzada pel Club el 2 de juliol passat.Hem triat Jordi Alba per la seva humilitat, la proximitat amb la gent i perquè és veí de l’Hospitalet

La Penya està presidida per Soraya Camarillas i compta amb uns 130 socis, tots ells incondicionals de Jordi Alba, que ha donat suport als impulsors de la penya. La presidenta ha donat la benvinguda als assistents i ha reconegut que la inauguració de la penya és “un somni fet realitat”. Soraya Camarillas també ha explicat que han triat Jordi Alba “per la seva humilitat, la proximitat amb la gent i perquè és veí de l’Hospitalet”.

El lateral blaugrana, en el seu discurs, ha reconegut que és “un orgull” que la penya porti el seu nom. A més, ha agraït la presència del vicepresident Cardoner, així com de la resta d’assistents a l’acte. Per acabar, ha animat a tots els presents de cara a la temporada que ha començat: “Esperem que aquesta temporada puguem donar moltes alegries. Ens esforçarem al màxim per fer una gran temporada”.

Per la seva banda, Jordi Cardoner ha felicitat els impulsors de la penya per “la gran iniciativa”: “A partir d’aquí comença una història que comença amb tots vosaltres com a partícips”. Cardoner l’ha definit com “una penya diferent, que és a prop del Camp Nou i que neix allà on va néixer el Jordi Alba”. Per acabar, ha destacat el “compromís” que agafen els jugadors de la casa amb els penyistes. “Jordi, és una responsabilitat tenir tota aquesta gent al darrere, però hi seran en els bons moments i també en els dolents”, ha sentenciat el vicepresident blaugrana.

Tornar a dalt