fcb.portal.reset.password
Cartell promocional de la pel·lícula Messi

La pre-estrena de "Messi" al Congrés Mundial de Penyes

A les 10:00 del matí s’iniciarà la jornada de treball del Congrés Mundial de Penyes. Obrirà la sessió el vicepresident del FC Barcelona, el Sr. Jordi Cardoner i Casaus i, després de ser constituïda la mesa del Congrés, s’iniciaran els debats en comissió de la Ponència Marc 2014. Com és habitual, la Ponència es dividirà en dues sales per organitzar millor el debat. En la primera sala, es tractaran els següents temes: Organització Territorial; Normativa de Penyes; Celebracions, Actes i Protocol. En la segona sala, els temes a debat seran: Consell de Solidaritat i Activitats; Camp Nou, Entrades i Desplaçaments, Màrqueting i Comunicació.

Així, el moviment de penyes debatrà sobre els diferents aspectes que s’han anat treballant durant tota la temporada i sobre els trets que han de guiar el futur de les penyes. La sessió del matí es conclourà amb un dinar de treball i, després, en la sessió de tarda, es procedirà a votar la Ponència en la seva totalitat. Una vegada feta la votació, serà el torn pels precs i preguntes en un torn obert perquè els assistents al Congrés puguin resoldre els seus dubtes.

Acabades les sessions globals, les penyes internacionals tindran l’oportunitat de parlar sobre la seva futura organització en una sessió específica per elles en una sala habilitada a tal efecte al mateix Palau de Congressos.

Tarda de Trobada

Les activitats de caire més lúdic es concentraran a la tarda del dia 17 d’agost. A primera hora de la tarda començarà el III Torneig de Cartes de Penyes a l’Auditori 1899. Les parelles inscrites (ho poden fer mitjançant formulari en el web del FC Barcelona fins al dimecres 13 d’agost) tindran l’oportunitat d’agafar el relleu de la parella guanyadora en el 2013, la de la Penya Barcelonista El Repartidor de L’Hospitalet. La inscripció al torneig costa 10€ i inclou el sopar popular d’aquell mateix vespre.

Durant la mateixa tarda del dia 17, qui no estigui jugant a la “botifarra” podrà gaudir de l’espectacle del futbol dels més petits. Com és habitual, les finals del Torneig de Futbol 7 es jugaran en els camps annexes al Miniestadi a partir de les 18:30h. Els 18 equips, que han estat jugant durant dues jornades, proclamaran els guanyadors en cada categoria i, seguidament, es procedirà a l’entrega de premis.

Pre-estrena de la pel•lícula “Messi”

Però l’entreteniment no es limitarà a aquestes dues competicions clàssiques en les Trobades Mundials de Penyes. Enguany, la Trobada Mundial i el Congrés Mundial de Penyes tindrà com a fil conductor l’homenatge a La Masia, que tants bons jugadors i moments ens ha donat i ens donarà. Així, els assistents al Congrés tindran l’oportunitat única de veure en primícia la pel•lícula “Messi”, dedicada a un dels jugadors més emblemàtics sortit dels equips formatius del FC Barcelona. A partir de les 17:30h, el Palau de Congressos de Catalunya es convertirà en una sala de cinema per tots els assistents al Congrés Mundial de Penyes.

Dirigit per Álex de la Iglesia i amb guió de Jorge Valdano i produïda per Mediapro, la pel•lícula “Messi” ha estat rodada entre Rosario, Buenos Aires i Barcelona. El documental repassa la seva vida i trajectòria a través de les opinions de grans llegendes del futbol com ara Menotti, Maradona, Valdano o Cruyff, de les persones que l’han acompanyat al llarg de la seva trajectòria, imatges d’arxiu, entrevistes i filmacions familiars inèdites, i la recreació dels moments més importants de la seva vida.

Sopar popular d’ambient mediterrani

La jornada de diumenge culminarà amb un sopar popular al recinte de la Trobada Mundial. Aquest serà un sopar a la fresca, amb graellada de carn per tots els assistents, i estarà amenitzat per un monòleg a càrrec de Pep Plaza, un vell conegut dels penyistes del Barça. El sopar, a més, també estarà acompanyat d’una cantada d’havaneres i conclourà amb un rom cremat per acabar una intensa jornada.

Tornar a dalt