fcb.portal.reset.password

El carnet del penyista

A partir del dia 15 de novembre, el Departament de Penyes del FC Barcelona extraurà les dades dels penyistes de l’eina ‘on-line’, per tal de procedir amb la renovació del Carnet de Penyista. Des d’aquell moment començarà tot el procés perquè els més de 150.000 penyistes d’arreu del món rebin el seu carnet vàlid per a l’any 2015, i puguin gaudir de tots els avantatges que inclou.

Calendari definit

Tal com va aprovar el Consell de Penyes, el calendari de la primera renovació a la història del Carnet de Penyista seguirà els passos següents:

  • 15 de novembre: extracció de dades dels penyistes
  • Desembre: edició de carnets
  • A partir de finals de gener: enviament dels carnets a les penyes
  • 28 de febrer: facturació dels carnets a les penyes
  • 30 de març: cobrament dels carnets a les penyes

El carnet de penyista 2014 caducarà al mateix temps que el de carnet de soci, que és vàlid fins al febrer de l’any que ve.

Per actualitzar el cens dels vostres penyistes, podeu accedir a l'OAP Online:

[[BOTOVERMELL::OAP Online++::http://penyes.fcbarcelona.cat/oap-online::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Més avantatges

A més, i seguint pagant només 2 € per unitat (1,60 € + IVA), el Carnet de Penyista va millorant i incorporant nous avantatges. Els penyistes enguany poden gaudir d’un 20% de descompte a l’FCBotiga Megastore del Camp Nou durant els dies de la Trobada Mundial, així com també de preus exclusius amb FCBViatges.

Seguint amb aquesta línia d’augmentar els serveis dels penyistes, la Comissió de Màrqueting i Comunicació del Consell de Penyes segueix recopilant propostes i treballant per tal d’afegir nous col·laboradors que puguin oferir encara més avantatges al moviment.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();