Campus 'FutbolNet' s'apropa als socis i a les Penyes

Campus 'FutbolNet' s'apropa als socis i a les Penyes

Les instal·lacions del Camp Nou acullen des del 24 d’abril tot un seguit de jornades dirigides a fills i néts d’aquests dos col·lectius que tinguin entre 8 i 16 anys

La Fundació FC Barcelona vol apropar-se als socis i a les Penyes i fer-los també beneficiaris dels seus projectes. És per això que a partir del divendres 24 d’abril, i durant els següents caps de setmana fins el 24 de maig, organitzarà tot un seguit de Campus ‘FutbolNet’ al recinte del Camp Nou destinats als fills i néts dels socis i penyistes.

El Campus ‘FutbolNet’ es fonamenta pedagògicament en el programa de la Fundació que porta el mateix nom, i que utilitza el futbol com a eina per promoure els valors entre els adolescents i els joves. Cada campus té una durada de 90 minuts, i consta d’un gran espai subdividit en diferents àrees per les que passen tots els participants i on aquests, acompanyats per monitors especialitzats, treballen i gaudeixen de diferents activitats al voltant del futbol centrades cadascuna d’elles en un valor determinat. Els campus són gratuïts i van dirigits a nois i noies d’entre 8 i 16 anys -nascuts entre l’1 de gener del 1999 i el 31 de desembre del 2007- i que siguin inscrits per un penyista o un soci del FC Barcelona. També es podran inscriure fins a un màxim de 10 amics, companys i/o familiars, sempre que tinguin l’edat indicada.

El primer Campus ‘FutbolNet’ es posarà en marxa el 24 d’abril a les 6 de la tarda, i a partir d’aleshores se celebraran un total de 24 que tindran lloc cada divendres, dissabte i diumenge fins al 24 de maig (excepte els dies que hi hagi partit de futbol a l’Estadi en què no es farà l’activitat).

Com apuntar-se?

Per poder inscriure’s al Campus ‘FutbolNet’ hi ha dues opcions. En el cas dels fills o néts de soci, caldrà omplir un formulari disponible a l’apartat de Socis del lloc web del FC Barcelona. Recordem que un soci titular pot inscriure fins a 10 participats. Pel que fa als penyistes, les condicions són les mateixes i hauran de fer la sol·licitud directament a través de la seva Penya.

Tots els participants rebran una samarreta del Campus com a record, a més d’una fotografia de grup, una gorra, una polsera i un pòster del primer equip de futbol. A més, seran obsequiats amb una entrada gratuïta al Museu, incloent el tour ‘Camp Nou Experience’.

[[BOTOVERMELL::Inscripcions Socis++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formfutbolnet.php?_ga=1.132712009.658880696.1332337614::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut