fcb.portal.reset.password

El 'xutòmetre', una de les activitats de l'esplanada del costat de l' Auditori 1899/ FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

18 equips han participat en el IX Torneig Internacional de Futbol-7 / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Aquest dissabte ha començat la XXXVIIª Trobada Mundial de Penyes als voltants del Camp Nou. Una jornada marcada per l’ambient festiu, tot i que el temps no ha estat el millor aliat dels penyistes i aficionats blaugranes que s’han desplaçat al costat de la Seu Social del FC Barcelona.

El tret de sortida l’han donat, a les 9 hores en els camps annexos del Miniestadi, les 18 agrupacions de les 10 zones penyistes que participen en el IX Torneig Internacional de Futbol-7. Nou equips alevins i nou benjamins juguen un torneig marcat pel ‘fair play’ i els valors blaugranes. Tot i la pluja d’alguns moments, els partits de la primera jornada han transcorregut amb normalitat. En finalitzar, els participants de les categories inferiors del torneig han pogut visitar el Museu del FC Barcelona i incorporar-se a les activitats instal"lades, així com també dinar a les carpes de les penyes.

A partir de les 11 hores, l’esplanada del costat de l’Auditori 1899 i la Seu Social del FC Barcelona ha acollit tots aquells penyistes i aficionats que s’han apropat al Camp Nou per poder gaudir d’un munt d’activitats lúdiques i esportives, com el futbolí humà per a nens i nenes, el taller de tatuatges, els futbolins o els llits elàstics.

Diumenge, més activitats

L’activitat continuarà aquest diumenge amb la jornada de treball del Congrés Mundial de Penyes, que arrencarà a les 10 hores al Palau de Congressos de Catalunya. En acabar la sessió, els congressistes tindran el privilegi d’assistir a la preestrena del documental ‘Messi’, dirigit per Àlex de la Iglesia, que es projectarà al mateix Palau de Congressos.

La resta d'activitats no s’aturaran el diumenge. El torneig de Futbol-7 es disputarà fins que a la tarda es coneguin els campions a les 18:30 hores. També hi haurà el III Torneig de Cartes de Botifarra de Penyes, a l’Auditori 1899. Posteriorment, al recinte de la Trobada es farà un sopar popular.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();