fcb.portal.reset.password

Una imatge del Palau de Congressos durant el Congrés Mundial de Penyes. FOTO: GERMÁN PARGA-FCB.

La segona jornada del Congrés Mundial de Penyes del FC Barcelona del 2013 ha arrencat amb el discurs del president Sandro Rosell. L’ha obert amb un enaltiment del moviment penyístic: “Per a mi i per a tota la Junta és un orgull veure com funciona, sou la projecció del barcelonisme a tot el món, els nostres ambaixadors”.

Durant la jornada s’han fet públiques les xifres: hi ha un total de 1.354 penyes barcelonistes censades, amb 138.454 penyistes vinculats.

Una família que creix

El president ha avançat que el Club hi seguirà apostant fort: “Ara el moviment penyístic està endreçat i això ens dóna molta seguretat i ganes de seguir treballant”. Continuava: “És fantàstic veure que som més de mil penyistes aquí, aquestes trobades són fabuloses perquè la família creixi”.

En aquest sentit, Rosell li ha augurat llarga vida al Congrés Mundial de Penyes: “És un esdeveniment que no podem deixar de fer i intentarem que aquest Congrés s’adeqüi a la data del Gamper”.

Instants de silenci

Abans de començar la segona jornada del Congrés, Sandro Rosell ha demanat que es guardessin uns instants de silenci pels penyistes i familiars desapareguts aquest any, així com per les víctimes de la tragèdia de Galícia i, molt especialment, per Antoni Ramallets.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();