fcb.portal.reset.password
llegenda Tito, per sempre etern, envoltat de flors a la tribuna del Camp Nou

Espai de condolences per Tito Vilanova

Amb la defunció de Tito Vilanova el passat 25 d’abril a la tarda, la família barcelonista, i el món de l’esport en general, va mostrar el seu dol. Van ser tres dies en què el futbol va deixar de tenir colors, per retre homenatge a qui va ser l’entrenador del FC Barcelona en la Lliga dels 100 punts. Seguidors de tots els clubs van passar per les instal·lacions del Camp Nou, a l’espai de condolences que el Club va habilitar a la tribuna principal. Més de 50.000 persones van voler donar l’últim adéu al de Bellcaire d’Empordà.

Mostres de condol, i de suport a la família

Així mateix, les penyes barcelonistes han fet arribar al Club desenes de missatges amb mostres de condol, i donant tot l’ànim i suport a la família Vilanova. Les federacions territorials també han tramès comunicats al Club per tal que els facin arribar als més propers a l’exentrenador del primer equip.

S’han rebut comunicacions des d’Indonèsia fins als Estats Units, de les Balears a Extremadura, passant per Galícia, França, el Regne Unit i de la major part de la geografia. L’Àrea Social vol agrair totes aquestes mostres de suport rebudes, i informem que s’han fet arribar a l’adreça habilitada TitoEtern@fcbarcelona.cat.

Missatge del Consell de Penyes

A més, el Consell de Penyes va fer arribar una missiva que reproduïm a continuació: “Aquest Consell, i tots i cada una de les persones que integrem el moviment de penyes, volem exrpressar les nostres més sentides condolences a la família de Tito Vilanova i tots els que formem part de la família barcelonista. En aquests moments de profunda tristesa ens queda el consol que el seu record romandrà per sempre en els nostres cors”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();