fcb.portal.reset.password
jugadors de la selecció de penyes i de la penya barcelonista nova york

Partit de la Selecció de Penyes del FC Barcelona

Aquest diumenge, el camp número 4 dels annexos del Miniestadi va ser l’escenari d’un moment històric: l’estrena de la Selecció de Penyes del FC Barcelona. Aquest equip és un combinat de penyistes en categories aleví i benjamí que pertanyen a equips de penyes amb futbol formatiu.

El rival no era cap altre que la Penya Barcelonista de Nova York, que tot just acaba d’engegar el projecte del futbol formatiu, gràcies a un acord amb un club local.

El resultat, el menys important

Durant tota la tarda va regnar el bon ambient, tant entre pares, jugadors i els equips tècnics d’ambdós equips. Sens dubte, la tarda va esdevenir una jornada de convivència en què els penyistes més joves van gaudir fent el que més els agrada: jugar a futbol.

El resultat d’ambdós partits quedava en un segon pla, essent la prioritat dels dos equips passar una bona estona. A més, el públic assistent va mostrar-se satisfet i orgullós del fair play mostrat al llarg dels partits.

Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social, va presidir l’acte, assistint als dos partits, acompanyat del president de l’Agrupació de Futbol de Clubs i Penyes del FC Barcelona, Antoni Sanjuan. Vilanova va mostrar la seva admiració per tots els participants, pel bon joc desplegat i per la bona sintonia entre els equips.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();