fcb.portal.reset.password

El vicepresident del Barça, Jordi Cardoner, i l'exfutbolista, Ferran Olivella, en el 55è aniversari de la PB Poblenou / FOTO: VÍCTOR SALGADO-FCB

La Penya Barcelonista del Poblenou ha celebrat aquest diumenge el seu 55è aniversari amb un dinar commemoratiu celebrat a l’Eurohotel Diagonal Port, que ha comptat amb la presència del vicepresident del Barça Jordi Cardoner i amb més de 100 penyistes.

Cardoner: “M’ha fet il·lusió venir”

El directiu blaugrana ha volgut tenir unes paraules d’agraïment per a tots els presents: “Celebrar un aniversari com aquest té molt mèrit, perquè no és fàcil que una penya aguanti tants anys. M’ha fet molta il·lusió poder venir, perquè el que ens ha unit junts durant 55 anys ha estat el Barça, i per això vull donar-vos les gràcies per tota la fidelitat que heu mantingut amb el Club durant tots aquests anys”.

El president de la PB del Poblenou, Ricard Palau, ha volgut donar les gràcies al vicepresident blaugrana per la seva presència, i també a l’exfutbolista Ferran Olivella, i ha recordat: “Fa 55 anys, quan es va crear la penya, Olivella era un dels cracs del moment”.

L’històric defensa blaugrana ha afegit que li ha fet molta il·lusió poder ser present a l’acte: “Després de 12 anys al Barça és com casa meva, i m’ha sorprès que encara hi hagi tanta gent que se’n recordi, de mi”.

Tornar a dalt