fcb.portal.reset.password
banderes del futbol club barcelona onejant amb la llegenda 200.000 fans. Gràcies!

200.000 fans al Facebook de Penyes

L'última setmana de gener serà recordada com un gran moment pel moviment penyístic a nivell universal. I és que s’arribava als 100.000 seguidors al Twitter, i als 200.000 fans a la pàgina de Facebook.

El FC Barcelona compta amb uns 90 milions de seguidors als diversos comptes oficials de totes les xarxes socials, convertint-se en el líder indiscutible en aquest aspecte, i essent el Club més estimat a la xarxa. A més, ha estat pioner en diverses accions, com va ser el primer Q&A de Cesc Fàbregas celebrat a finals del passat mes de novembre.

Treball en equip

Arribar als 300.000 seguidors entre Facebook i Twitter, consolida l’aposta del moviment de penyes per les noves tecnologies. Una eina útil per interactuar, però sobretot per facilitar informació de primera mà i amb la intenció d’arribar a tot arreu amb la màxima cel·leritat possible.

Aquest fet és gràcies a la tasca realitzada per tots els estrats i parts implicades dins del moviment. La comissió de Comunicació i Màrketing, formada per membres del Consell, va ser qui va engegar aquesta empresa, i posteriorment ratificada pel que era en aquell moment el Consell Consultiu de Penyes. L’Àrea Social no va tenir cap dubte en acompanyar els representants del moviment en l’aposta cap a les xarxes socials.

Un cop més, es demostra no només que el moviment està més viu que mai, sinó que a més segueix creixent a nivell global. El FC Barcelona segueix fomentant el seu model i els seus valors a través de la xarxa.

Tornar a dalt