fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner en una imatge d'arxiu / FOTO: ARXIU - FCB

Aquest diumenge s’ha celebrat la 8ª Trobada de Penyes de Lleida Sud i Franja i, paral·lelament, el desè aniversari de la Penya “La Societat”. Jordi Cardoner, vicepresident del Club, i Pere Valentí Mora, ex jugador i membre de l’Associació Barça Jugadors, han donat la benvinguda a tots els assistents a l’acte. Amb el torn de benvinguda i salutacions finalitzat, els representants del FC Barcelona han estat rebuts a l’Ajuntament de Maials per Lluís Pérez, president de la PB “La Societat” i per Pau Cabré, President del Consell Comarcal del Segrià.

Inauguració oficial de la Penya Blaugrana “La Societat”

Un cop finalitzada la Signatura del Llibre d’Honor al despatx de l’alcaldia els assistents s’han traslladat, amb tren turístic, a la Seu Social de la PB “La Societat” on s’ha fet la descoberta de la placa, situada a l’interior, i s’ha amenitzat l’acte amb un refrigeri per als convidats.

La Trobada ha seguit el seu transcurs al Pavelló Poliesportiu on totes les Penyes assistents (36) han recollit un obsequi.  Amb l’àpat finalitzat, els 10 socis fundadors de la PB “La Societat” han estat homenatjats i immortalitzats en una foto de família.

Els parlaments de Lluís Pérez, Pere Valentí  i Jordi Cardoner, que ha lliurat un detall commemoratiu al president de la PB “La Societat” en motiu de l’acte, han conclòs una exitosa trobada.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();