fcb.portal.reset.password

El vicepresident Jordi Cardoner

Aquest diumenge s’ha celebrat el 40è aniversari de la PB Montcada i Reixac i la XXV Trobada de penyes del Vallès. El dia ha començat amb una cercavila pels carrers del municipi. La celebració ha comptat amb la participació dels castellers, els capgrossos de Montcada i Reixac i la Colla de Gitanes de Ripollet. La cercavila ha acabat a la plaça de l’església, on hi ha hagut l’obertura de l’espai Barça i els aficionats han tingut la possibilitat de fotografiar-se amb els títols.

A continuació ha començat l’acte institucional, amb l’entrada de les penyes a la plaça i el lliurament de les plaques commemoratives. A l’hora de dinar ha arribat el vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, màxim representant del Club, i l’exjugador de la secció de bàsquet José Luis Galilea.

Després de l’arrossada popular, la botifarra i les postres, ha començat el parlament de Cardoner, que s’ha mostrat molt satisfet amb la feina que estan fent les penyes: “Aquest ha estat un any de culminació de tota la feina que s’està fent des de l’Àrea Social del Club. Hem de continuar amb aquest moviment perquè cada any va a més”. El vicepresident blaugrana ha acabat el seu discurs amb un record a l’exentrenador blaugrana Tito Vilanova. Per finalitzar l’acte, s’han lliurat el reconeixements als socis honorífics de la Penya Barcelonista de Montcada i Reixac.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();