fcb.portal.reset.password
Imatge d'arxiu de Jordi Cardoner / FOTO: ARXIU FCB

Jordi Cardoner, en una imatge d'arxiu / FOTO: ARXIU - FCB

Aquest dissabte es va celebrar el IX Aplec de les Penyes Barcelonistes de València i Marina Alta i el 25è aniversari de la PB La Safor. El tret de sortida de la celebració el va donar el vicepresident Jordi Cardoner en un acte institucional a la Casa de la Marquesa. Octavi Ruiz i Isabela Planes van ser els encarregats de donar la benvinguda a tots els assistents i van fer un breu recorregut per la història dels 25 anys de la PB La Safor.

Reconeixements i homenatges

En el transcurs de l’acte es va realitzar un reconeixement als 25 socis més veterans i destacats de la penya dels darrers anys. També es va fer un sentit homenatge a dos socis que van morir enguany.

Posteriorment es va projectar un audiovisual dels últims 25 anys del Futbol Club Barcelona i es van lliurar plaques commemoratives a les penyes assistents amb els parlaments del Sr. Arturo Torró, alcalde de Gandia.

Durant l’àpat Manel Vich va cantar l’alineació del Barça afegint-hi Joan Manuel Asensi i Robert Fernández, exjugadors del Barça homenatjats en l’acte, que van tenir un paper destacat en la història del Club. Entre d’altres mèrits, Asensi va ser autor de dos gols en el 0-5 al Santiago Bernabéu i Robert va contribuir decisivament en la consecució de la Recopa de Berna contra el Sampdoria.

Record per a Casaus

L’organització va preparar una projecció audiovisual sobre Nicolau Casaus, que aquest 2013 hauria complert 100 anys. Cardoner, nét de Casaus, va agrair el reconeixement i va recordar la gran dedicació que Casaus professava cap a les penyes. El vicepresident va clausurar el seu parlament agraint la feina de l’organització per al bon funcionament de l’acte.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();