fcb.portal.reset.password
el president de la penya amb una persona local amb una bandera de la penya al costat del pou d'aigua potable

Vanderhurst Daniel va visitar Cambodja el mes de novembre

Des del moment en què el FC Barcelona va oficialitzar la Penya Barcelonista Knokke-Heist de Bèlgica, el mes de febrer del 2013, els seus directius van tenir molt clar que la solidaritat seria un dels valors principals per descriure les seves accions. Tant és així que des d’aleshores, els més de 300 socis de la penya es van posar a treballar en aquella direcció.

La primera acció, un èxit

Aquesta primera acció va es va produir el mes d’abril de 2013 que la penya organitzava un acte de caràcter solidari. Un dinar popular va permetre recaptar prous diners per col·locar 3 bombes d’aigua potable a Cambodja, suficient habituallament per a cinc famílies de la zona.

Amb els diners recaptats, i la col·laboració de la Trailblazer Foundation, es va poder fer realitat el primer projecte solidari d’aquesta penya amb tot just un any de vida. A més, el president de la Penya Barcelonista Knokke-Heist, Vanderhust Daniel va visitar Cambodja el passat mes de novembre, on va poder veure els fruits de la seva feina. Una de les bombes d’aigua potable es va instal·lar al nordest del país, a 24km de Siem Reap.

Un camí que no s’atura

Aquesta penya, com tantes d’altres, no atura l’activitat i segueix pensant en formes de poder ajudar els més necessitats. Ja tenen planificat un nou acte solidari que es celebrarà durant el mes de maig.

Com a ambaixadores del FC Barcelona al territori, les penyes aposten per a la solidaritat, el qual és sens dubte un valor cabdal del barcelonisme.

Tradició penyística a Bèlgica

Bèlgica compta amb quatre penyes barcelonistes i és un dels països europeus amb més tradició penyística, juntament amb Holanda, França i Suïssa.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();