fcb.portal.reset.password
lot de carnets del penyista en una capsa

El carnet del penyista, en distribució

Des de novembre de 2012 s’ha estat treballant per poder fer realitat una reivindiació històrica del moviment penyístic. Amb el cens de penyista va començar un procés que posava en ordre el gruix de les penyes oficials, i també feia una fotografia fefaent de les persones que les componen.

La gran meta era la d’expedir un carnet que identifiqués cada un dels penyistes del FC Barcelona. Ara, això ja és una realitat palpable. Des d’aquest mes s’està tramitant l’enviament dels carnets de penyista. Cada penya rebrà tots els carnets per tal de fer-ne la distribució entre els seus socis.

Un lot complet per a les penyes

Durant les properes setmanes les penyes rebran un lot amb diversos continguts. A banda del carnet del penyista, la penya també rebrà conjuntament la credencial de la temporada en curs, que serà imprescindible a partir de febrer de 2014.

El Club està enviant el gruix dels carnets a aquelles penyes que van facilitar el cens del penyista en temps i forma, a banda de complir amb les diverses condicions que hagi establert la Comissió de Normativa.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();