fcb.portal.reset.password
Josep Maria Bartomeu amb els membres de la Penya Barcelonista Montillana

El president Bartomeu presideix els 50 anys de la PB Montillana / FOTO: FCB

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va viure un dia intens al costat de les penyes de la zona d’Andalusia, el passat 31 de maig. Pel matí el màxim mandatari del Club, acompanyat pel directiu Pau Vilanova i el president de l’Agrupació Barça Jugadors Ramon Alfonseda, es va desplaçar fins a Montilla, un poble situat a la província de Còrdova, per celebrar els 50è aniversari de la Penya Barcelonista Montillana.

Des de Màlaga va viatjar en cotxe fins a Montilla, on va ser rebut per l’alcalde de la localitat, Federico Cabello. Bartomeu va ser convidat a visitar les Bodegues Pérez Barquero apropant-se, també fins al local de la penya presidida per Carlos Vilagrán. Aquí va descobrir una placa commemorativa amb motiu de les noces d’or de la PB Montillana. La celebració va finalitzar amb un dinar.

L'agenda del president Bartomeu el traslladà de nou fins a Màlaga, on se celebrava l’XI Congrés de Penyes Barcelonistes d’Andalusia, Ceuta i Melilla.

“Hi ha il·lusió i forces noves”

El president Josep Maria Bartomeu ha parlat a Montilla de l’actualitat blaugrana. “Ara amb el nou tècnic, Luis Enrique, hi ha il·lusió i forces noves. Farem un equip per optar a tots els títols. En el Club som conscients i responsables dels canvis que s’han de fer a l'equip".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();