fcb.portal.reset.password

Ajax - FC Barcelona

El proper 26 de novembre, el Barça juga l’últim partit fora de la fase de grups de la Lliga de Campions. Els de Tata Martino hauran de confirmar el pas a vuitens de final a l’Amsterdam Arena davant l’Ajax.

Les entrades, a partir del 5 de novembre

Les penyes podran sol·licitar entrades per al desplaçament a Amsterdam a partir del 5 de novembre a les 10 h i fins al dia 6 a les 19 h. Hi ha 437 localitats disponibles, i cada entrada té un preu de 61,50 €.

A partir de la data indicada, hi haurà un formulari disponible al web del Club. Allà s’haurà d’indicar la credencial de la penya, la clau, les dades de contacte i també s’hauran de facilitar les dades d’una targeta bancària.

Un cop finalitzat el procés i efectuat el repartiment, el Club contactarà via correu electrònic amb les penyes per tal d’informar sobre l’assignació final de les entrades.

Repartiment

Tan bon punt el procés de sol·licitud estigui tancat, es durà a terme el repartiment seguint els criteris establerts per la comissió permanent d’entrades i els coeficients aprovats, de manera que a cada zona s’hi assignarà una determinada quantitat d’entrades. A partir d’aquí, els presidents de cada federació territorial efectuaran una proposta del repartiment corresponent de la seva zona.

[[BOTOVERMELL::Sol·licitud d'Entrades++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/formajax2013penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]] 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();