fcb.portal.reset.password

Su Xing es prepara per gaudir del Clàssic

L’últim vespre de la setmana festiva amb motiu de la diada nacional de la Xina va coincidir amb el gran partit al Camp Nou, així que els culers xinesos van poder-lo gaudir després d’una setmana de vacances. Un bon nombre de socis de la Penya La Gran Muralla Xina de Pequín es va reunir de bon matí el 8 d’octubre al Loading Lounge Bar, regentat per un barcelonista molt peculiar, el popular Su Xing.

Su Xing, un famós seguidor del Barça

Su Xing és un cantant, compositor i actor xinès, que va acabar segon a l’edició del 2007 del concurs Super Boy, per a joves talents xinesos i retransmès per Hunan TV. També és un gran seguidor del Barça, i per aquest motiu va convidar els socis de la Penya La Gran Muralla Xina al seu bar perquè poguessin gaudir del Clàssic. Des que es va declarar barcelonista a principis de la dècada, Su Xing ha anat seguint l’equip des de Ronaldinho a Messi. “La nostra societat s’està tornant més comercial, i també el futbol, però la cultura peculiar del Barça fa que destaqui sobre els altres clubs. El seu esforç en cada petit detall, i el control i la recerca de la perfecció és el que fa que m’estimi tant aquest Club”, va declarar. El cantant també es va mostrar encantat de tenir la penya per veure el partit: “És fabulós veure el Clàssic amb tants altres barcelonistes al meu bar. Tots hem gaudit com mai”.

La Penya La Gran Muralla Xina, la casa dels barcelonistes xinesos

La Penya Gran Muralla Xina va ser creada el 1995 per cinc catalans, i ara té 200 socis. Un dels seus directius, Jordi Sitjas Güell, explica que “un Clàssic sempre és important pel que fa al futbol, i aquest any, encara més. Els catalans a la Xina i els barcelonistes xinesos hem gaudit junts del partit”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();