fcb.portal.reset.password

Antoni Freixa, Javier Bordas i Josep M. Barnils, en la recepció amb la Penya Barcelonista de Lisboa. Foto: PB de Lisboa

Coïncidint amb el primer desplaçament de Lliga de Campions davant del Benfica, la Penya Barcelonista de Lisboa va exercir d’ambaixadora del FC Barcelona en terres portugueses. Un entranyable acte a l’Snooker Club, seu de la penya, va marcar la vigília de la segona jornada de la màxima competició continental.

Gran presència catalana

La majoria dels aproximadament seixanta assistents a l’acte eren catalans residents a Lisboa. També hi havia una forta presència de nens i joves, creant un planter de penyistes a Portugal considerable.

Luis Carneido, president de la Penya Barcelonista de Lisboa, va mostrar la seva alegria, i va dir que era un honor que el FC Barcelona jugués a Lisboa. A més, va destacar el mèrit que té la feina que fa la penya en un país on hi ha quatre equips potents en l'àmbit europeu.

La internacionalització del moviment

Per la seva banda, Josep M. Barnils, directiu de la Comissió Social i responsable de les penyes a l’estranger, va destacar que una de les prioritats del FC Barcelona és la internacionalització del moviment. Una bona prova d’això és que ja es compta amb més de cent penyes estrangeres. També va fer menció de la massa social que això comporta, i és per aquesta raó que les penyes internacionals tenen tot el suport del Club.

Freixa i Bordas, donen suport a la penya

A les acaballes de l’acte, el secretari i portaveu de la Junta Directiva, Antoni Freixa, i Javier Bordas, directiu de l’Àrea de Futbol Sala, van afegir-se a la festa. Tots es van desitjar sort per al partit d’aquesta nit, que podria suposar un gran pas cap a la classificació per a vuitens de final.

Tornar a dalt