fcb.portal.reset.password

VII Torneig Internacional de Futbol 7 de Penyes del FC Barcelona

Vint-i-dos equips participaran al Torneig Internacional de Futbol 7 de Penyes del FC Barcelona, que enguany arriba a la setena edició. Un any més, aquest torneig se celebrarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, llar dels equips formatius, i seu d’entrenament del primer equip de futbol.

Estaran representades un total de dotze zones del moviment penyístic. A més, com és habitual, l’Agrupació de Penyes del FC Barcelona aportarà un equip de cada categoria, amb dues seleccions de les penyes de diverses zones del territori.

Els grups

La categoria d’Alevins compta amb dotze equips. Es dividiran en tres grups de quatre equips cadascun, dels quals es classificaran els dos primers de cada grup, i els dos millors tercers. La resta d’equips es disputaran les posicions de la 9 a la 12.

Grup 1: Agrupació de Penyes, PB de Carme (Anoia), PB Malena (Còrdova), PB Visca el Barça de Santa Pola (Alacant)

Grup 2: PB Castelldefels (Baix Llobregat), PB La Pedrera de Masllorenç (Baix Penedès), Peña Caracas Azulgrana (Veneçuela), PB Alzira i Comarca (Ribera Alta)

Grup 3: PB St Esteve Sesrovires (Baix Llobregat), PB Ciutat de Lleida (Segrià), PB A Bella Otero de Valga (Pontevedra), PB Talavera La Real (Badajoz)

D’altra banda, els benjamins estaran dividits en dos grups de cinc. Els dos millors de cada grup passaran a jugar les semifinals. La resta d’equips es disputaran les posicions de la 5 a la 10.

Grup 1: Agrupació de Penyes, Peña Caracas Azulgrana (Venezuela), PB Priego Los Peloteros (Córdoba), PB Vendrell i Baix Penedès (Baix Penedès), PB Tàrrega (Urgell)

Grup 2: PB Iniesta 24 (Baix Llobregat), PB Solsona i Comarca (Solsonès), PB Olèrdola (Alt Penedès), PB Visca el Barça de Santa Pola (Alacant), Gran PB de Badajoz (Badajoz).

Dos dies de competició a la Ciutat Esportiva

La fase de grups s’allargarà des de dissabte al matí, i fins diumenge al matí per a la categoria de Benjamins, mentre que per als alevins es farà només dissabte. Durant la tarda de diumenge es jugaran les semifinals, final de consolació i la gran final de cada categoria, amb la corresponent entrega de premis, que anirà a càrrec per directius de l’Àrea Social, la Comissió Social i la Comissió de Penyes. A més, enguany, Qatar Foundation premiarà l’equip guanyador de cada categoria amb invitacions per al primer partit de Lliga entre el FC Barcelona i la R. Societat.

A més, també es tindrà un reconeixement per al porter menys golejat, i per al jugador més golejador de cada categoria.

Fomentant els valors de l’esport

Una de les novetats d’aquesta edició és la targeta Valors Barça. El colegiat disposarà d’aquesta tercera targeta que podrà mostrar a un equip quan un dels seus jugadors faci un acte de joc net. Aquesta targeta decidirà el Trofeu Josep M. Profitós al Joc Net, el premi al 'fair play' del Torneig.

Facilitats pel desplaçament

Tots els que vulguin presenciar els partits o visitar la Ciutat Esportiva, hi esteu convidats. L’entrada serà per l’accés sud. Hi podeu arribar en Trambaix, a la parada Consell Comarcal, o bé amb els autobusos llançadora que sortiran del Camp Nou a partir de les 10h.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();