fcb.portal.reset.password

Entrega de premis del I Torneig de Botifarra / FOTO: Àlex Caparrós - FCB

La Pista de Gel va posar punt i final a la primera jornada del Congrés Mundial de Penyes. En un àpat en què es van fer entregar dels trofeus als guanyadors del I Torneig de Botifarra, aquest sopar va servir “com a cloenda del campionat i com a inici d’aquest Congrés Mundial de Penyes”, en paraules de Jordi Cardoner, vicepresident de l'Àrea Social del FC Barcelona. “És l’inici de tres dies d’una frenètica activitat barcelonista”, va afegir el directiu culer.

Un èxit rotund

Josep Maria Barnils, directiu de la Comissió Social i responsable de les penyes estrangeres, també va assistir a la trobada popular i es va congratular per l’alta participació en el I Torneig de Botifarra, un joc de cartes propi de la terra catalana.

Vicenç Mesalles i Ramon Roca, de la PB Martorell, van ser els guanyadors d’aquesta competició que es va disputar en la Sala París del Camp Nou. No obstant això, les cinquanta parelles que hi van participar van rebre obsequis, entrades per al 47è Trofeu Joan Gamper i diplomes per part del Club.

Sopar amb entrega de premis

Durant l’àpat popular, en què hi va actuar també el mag Ramon Castells, es van fer entrega dels obsequis als guanyadors. Els campions es van endur dues samarretes signades per Carles Puyol, mentre que els subcampions i els tercers classificats van rebre pilotes signades. A més, les dues primeres parelles van guanyar també entrades per al Camp Nou.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();