fcb.portal.reset.password

Congrés Mundial de Penyes 2011

Congrés de diumenge: primera jornada de treball

Les penyes estan convocades a les 8.30h del diumenge dia 19 d’agost, per tal de començar amb la corresponent acreditació. A partir de les 10h, Jordi Cardoner i Casaus, Vicepresident del FC Barcelona, donarà la benvinguda als assistents. Cap a les 11.30, els quatre penyistes acreditats de cada penya es podran dividir en una de les tres comissions que es constituïran a continuació, per tal de debatre certs temes troncals del moviment.

Tres comissions per encaminar el futur

La Sala Auditori acollirà la comissió que tracta com a tema tronca la Organització Territorial. La nova estructura contempla i reconeix les federacions i agrupacions de penyes, com a representants territorials de les penyes.

A la Sala F, el tema principal serà la Identitat de la Penya i del Penyista. S’evaluarà el protocol i el procés a seguir per conèixer de forma fefaent la magnitud del moviment.

Finalment, la Sala J acollirà la ponència d’Internacional, per evaluar l’estat del moviment a nivell global, i també establir les bases d’una organització funcional.

Congrés de dilluns, dia de votacions i jornada institucional

La sessió del dia 20 d’agost començarà amb les presentacions dels dictàmens de les Comissions i la votació de la Ponència Marc, a càrrec d’Antoni Guil, Portaveu del Consell Consultiu de Penyes. Un cop les penyes hagin decidit el camí a emprendre en el futur més proper, arribarà la part més institucional del Congrés.

Benvinguda del president, i presència del primer equip

Després del descans, la jornada institucional començarà amb la benvinguda del president Sandro Rosell. També està prevista la presència d’alguna incorporació del primer equip de futbol. Acte seguit, el vicepresident Jordi Cardoner i Casaus farà balanç de l’Àrea Social.

El vicepresident Carles Vilarrubí presentarà l’acord que el FC Barcelona ha signat amb l’Institut Ramón Llull. Fomentar el coneixement, i la cultura i llengua catalanes arreu és una de les prioritats del Club, i amb aquest acord les penyes també se’n veuran beneficiades. Ramon Pont, directiu responsable de la Fundació, farà també balanç dels objectius assolits, i les sinergies que cal seguir fomentant entre aquesta institució i el moviment penyístic.

Les presentacions seguiran amb Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social, que farà balanç de l’Àrea de Penyes de la temporada que tot just ha finalitzat. Josep M. Barnils, per la seva banda, directiu de la Comissió Social àmbit internacional, farà un resum de l’estat del moviment a nivell global.

Tot seguit, Ramón Térmens, Síndic de les Penyes, presentarà l’informe del Síndic. Tancarà la intervenció el portaveu del Consell Consultiu de Penyes Antoni Guil, i posteriorment es donarà pas al lliurament d’un televisor a les penyes cinquantenàries, gentilesa de Sharp.

La veu de les penyes

Un cop finalitzats els parlaments, les penyes podran sol·licitar la paraula en el torn de precs i preguntes. En aquest tram, un representant de cada penya podrà aportar qualsevol dubte que cregui de rellevància per a la totalitat del moviment.

El president Sandro Rosell tancarà l’acte que donarà pas al tradicional dinar de gala del Congrés Mundial de Penyes.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();