fcb.portal.reset.password

Partit de tornada de la Supercopa d'Espanya

El FC Barcelona s’enfronta al Reial Madrid en la Tornada de la Supercopa d’Espanya. El Partit al Santiago Bernabéu es disputarà el proper 29 d’agost a les 22.30h.

Partit de tornada de la Supercopa. Dimecres 29 d'agost

Des del dimecres 1 d’agost a les 10 h del matí fins al 2 d’agost a les 19 h, estarà obert el procés de sol·licitud de les entrades per al partit de tornada de la Supercopa d'Espanya, que es disputarà el 29 d’agost.

El procés és exclusiu per a les penyes del Club, i caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible a la secció de Penyes al lloc web www.fcbarcelona.cat.

L’assignació, a partir del dia 6 d’agost

A partir del 6 d’agost, el Club efectuarà el repartiment d’entrades en funció de les sol·licituds rebudes. El repartiment de les entrades es farà de manera consensuada amb el Consell Consultiu de Penyes.

El Club contactarà amb les penyes per correu electrònic per informar tant de les entrades assignades com del procés de recollida.

D’acord amb les entrades assignades pel Reial Madrid, s’estima que es podrà disposar d’un màxim de 90 entrades destinades a les penyes. Per això, el repartiment es farà seguint el coeficient aprovat pel Consell Consultiu, i assignat a cadascuna de les 35 zones.

El preu de les entrades és de 40 €. La recollida d’entrades es farà els dies 16 i 17 d’agost a les taquilles del Club.

Feu click AQUÍ per sol·licitar entrades.

Tornar a dalt