fcb.portal.reset.password

Toni Freixa al 25è Aniversari de la PB Castuera

Castuera és una població d’uns sis mil habitants de la província de Badajoz. Aquest cap de setmana passat, estava de festa. No n’hi havia per menys, ja que la penya barcelonista local celebrava el quart de segle.

Toni Freixa, portaveu i secretari de la Junta Directiva va ser rebut càlidament pels socis de la penya, i les entitats locals a l’Ajuntament de Castuera. Juan Francisco Perea, president de la penya i Manuel Paolo de Atalaya, alcalde de la població, entre d’altres, van donar la benvinguda a la delegació barcelonista.

Un regal d’aniversari

Freixa va desplaçar-se posteriorment fins a la nova seu social de la Peña Barcelonista de Castuera. Allà, fou l’encarregat de fer els honors d’inaugurar oficialment el local, el mateix dia que es celebraven els 25 anys de la penya. Això és sens dubte, el millor regal per a la penya.

Tot seguit, es va celebrar un col·loqui sobre l’actualitat blaugrana i, un cop finalitzat, es va projectar un vídeo commemoratiu dels 25 anys de la penya. Els actes van culminar amb el sopar de celebració de l’aniversari de la penya, amb uns 200 assistents.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();