fcb.portal.reset.password

Spartak - Barça, entrades el 29 i 30 d'octubre

L’últim desplaçament de la fase de grups de la Lliga de Campions pot ser vital perquè el FC Barcelona passi a la ronda següent. Aquest cop, els de Tito Vilanova hauran de disputar un partit contra el combatiu Spartak de Moscou, que ja va demostrar la seva capacitat al Camp Nou.

Sol·licituds via formulari

A partir del dilluns 29 d’octubre a les 10 h i fins al dimarts dia 30 a les 19 h, totes les penyes podreu sol·licitar entrades per a aquest partit mitjançant el formulari que hi haurà disponible al web. Es podran sol·licitar un màxim de 30 entrades, sense ser una assignació directa, i tenen un preu de 18€.

A partir del dia 31 d’octubre, el Club comunicarà a les penyes sol·licitants l’assignació final de les entrades via correu electrònic.

Repartiment

Un cop tancat el procés, i si les sol·licituds superessin les entrades disponibles, seguint els criteris establerts per la comissió permanent d’entrades, i els coeficients aprovats, a cada zona s’hi assignarà una quantitat determinada d’entrades. A partir d’aquí, els delegats del Consell Consultiu de Penyes efectuaran una proposta del repartiment corresponent de la seva zona.

[[BOTOVERMELL::Sol·licita++Entrades::https://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/formspartak2012penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt