fcb.portal.reset.password

Inauguració d'escut PB Chema Corbella Aldehuela del Jerte

Extremadura, Balears, Navarra, Castella-La Manxa i Castella i Lleó van estar representades aquest dissabte a la prèvia del Barça – Saragossa. Sis penyes van descobrir el seu emblema, que quedava per sempre a la façana del Camp Nou.

A la Rampa Sud del Lateral, la Penya Barcelonista Els Tamarells va culminar un desè aniversari per emmarcar, en veure com finalment el seu logotip quedava descobert. El directiu de la Comissió de Penyes Xavier Ilincheta, va fer els honors juntament amb Pere Jordà, delegat del Consell Consultiu per Balears i Sebastià Oliver, president de la Penya.

La Peña Barcelonista Valtierra, de Navarra, també estava de celebració. En aquest cas fou la directiva de la Comissió de Penyes, Elvira Pou, l’encarregada retirar la cortina, juntament amb el president de la penya Roberto Folch. Per la seva banda, Xavier Ilincheta va repetir amb la descoberta de la placa de la Peña Barcelonista 20 de Mayo de Miajadas, de Cáceres, juntament amb el seu president Agustín Bellarino.

Una de les penyes que van dur més gent al partit va ser la del poble d’Andrés Iniesta. La penya manxega, que porta el seu nom, va descobrir el seu símbol distintiu a la Rampa Sud del lateral. Gabriel García, president de la penya, va fer els honors juntament amb el directiu de la Comissió de Penyes Daniel Sala, on també hi va ser present l’avi del jugador, que va ser aclamat pels penyistes.

La Peña Barcelonista Los Gabarreros de El Espinar, de Castella i Lleó va tancar la prèvia del partit. El Gol Nord va ser l’escenari d’aquest acte presidit per Manel Torrentallé, directiu de la Comissió de Penyes, i Francisco Vicente Antón, president de la penya.

Una visita de luxe

Sens dubte, una inauguració també molt emotiva va ser la de l’escut de la Peña Barcelonista Chema Corbella, d’Aldehuela del Jerte (Càceres). La sorpresa va ser quan el mateix Txema Corbella es va acostar a la Rampa Sud per descobrir la placa d’una de les penyes que porta el seu nom. Tot un homenatge pels anys de servei i dedicació al primer equip, i el Club.

Tornar a dalt