fcb.portal.reset.password

Sandro Rosell participa en el 50è aniversari de la Penya Barcelonista de Castelló / FOTO: TONI CLOSA

El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, ha participat en el 50è aniversari de la Penya Barcelonista de Castelló, un acte que han aprofitat les penyes castellonenques per celebrar la 15a Trobada de Penyes Barcelonistes de Castelló, organitzada per la PB de Betxí. L’acte ha reunit més de 500 barcelonistes i 27 penyes en una jornada 100% blaugrana.

50 anys de la PB de Castelló

Sandro Rosell, acompanyat de Pau Vilanova, directiu en Cap de la Comissió Social del Barça, i Robert Fernandez, exjugador i membre de l’Associació Barça Jugadors, ha estat rebut a l’Ajuntament de Castelló de la Plana per l’alcalde de la localitat, Alfonso Bataller, i el president de la PB de Castelló, Vicente Lleó, entre d’altres. Allà, el president del Club ha entregat una insígnia de plata als deu socis fundadors de la Penya.

XV Trobada de Penyes a Castelló amb Robert Fernandez d’amfitrió

L’acte també ha servit per celebrar la 15a Trobada de Penyes Barcelonistes de Castelló, que s’ha celebrat a Betxí, i ha comptat amb la presència de l’exjugador blaugrana i veí de la localitat Robert Fernandez.

La comitiva, encapçalada pel president, ha signat al llibre d’honor de l’Ajuntament de Betxí per, tot seguit, traslladar-se a la seu social de la PB de Betxí per dinar i compartir taula amb més de 500 barcelonistes aplegats en 29 penyes de Castelló.

Sandro Rosell: “Felicito els organitzadors de la jornada, han treballat com un equip”

Durant l’acte, el president Sandro Rosell ha efectuat un seguit de parlaments dirigits als penyistes assistents. En primer lloc, ha volgut felicitar els organitzadors de l’acte “per la molt bona organització”. “Es nota que han treballat molt coordinadament, com un equip”, ha afirmat el president. En segon lloc, Sandro Rosell també ha valorat molt positivament la feina que fa la Fundació del Barça en aquests temps de crisi. Finalment, i en l’apartat esportiu, el president ha anunciat la incorporació d’un o dos jugadors més, a part de Neymar, en aquest mercat d’estiu per completar la plantilla 2013/2014.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();