fcb.portal.reset.password

Rosell, amb les penyes a Andújar. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Rosell, amb les penyes a Andújar. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Sandro Rosell ha presidit el desè Congrés de Penyes d’Andalusia, Ceuta i Melilla a Andújar, prop de Jaén. En l’acte, el màxim dirigent blaugrana ha agraït als penyistes “la lleialtat al Barça, tot i la distància”, i ha tingut “un reconeixement especial per als èxits esportius del Barça de Pep Guardiola i Tito Vilanova”. Al mateix temps, Rosell ha reiterat la idea que “el Barça sempre es mantindrà el marge de la política”.

Tot seguit, s’ha fet el sopar de gala. El Congrés i el sopar han estat els punts culminants d’una trobada que es va estrenar fa set dies amb la inauguració de la Setmana Cultural i una exposició sobre el Barça. De totes maneres, les principals activitats s’han dut a terme aquest divendres. Abans del Congrés i del sopar, hi ha hagut altres esdeveniments, com la recepció a l’Ajuntament, la desfilada de les penyes per la població o un clínic de futbol.

Més de 80 penyes estaven acreditades, la majoria de la zona i també d’altres parts de l’Estat. A banda del president Rosell, el vicepresident Jordi Cardoner també ha participat activament en el desè Congrés de Penyes d’Andalusia, Ceuta i Melilla celebrat a Andújar.

Justo Molinero, pregoner del Congrés

Justo Molinero va ser el pregoner del Congrés de Penyes d'Andalusia, Ceuta i Melilla. Podeu llegir el text íntegre del pregó fent click AQUÍ

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();