fcb.portal.reset.password

Rosell, durant el seu discurs al Congrés de Penyes / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS-FCB

En el marc del XXXIII Congrés Mundial de Penyes, el president Sandro Rosell ha ressaltat la importància del moviment penyístic blaugrana, que a hores d’ara compta amb 1.488 penyes arreu del món. “Sou els ambaixadors del Barça, sou un pilar fonamental i us necessitem”, ha declarat al Palau de Congressos, agraint la tasca feta per totes les penyes durant l’últim any, en què s’han organitzat uns 700 actes.

Les noves tecnologies, clau

El president del FC Barcelona creu, però, que aquest vincle entre Club i penyes encara pot millorar i millorarà. “Fins avui el moviment penyístic i el Barça seguien camins paral·lels. Ara, es tindrà un camí comú. I aquí les noves tecnologies ens ajudaran moltíssim. Ens permetran tenir una comunicació més propera”, ha afirmat. Rosell ha recordat, a més, que a partir del juliol del 2013 hi haurà un carnet de penyista.

Paraules per a Guardiola, Villa i Abidal

Deixant de banda el moviment penyístic, Rosell ha tingut un record especial per a Josep Guardiola, a qui novament ha agraït la seva tasca al capdavant del primer equip durant les últimes quatre temporades. El president també s’ha referit a David Villa, el qual considera “la tercera incorporació de la temporada”, i Éric Abidal, encara en procés de recuperació. Sobre el nou tècnic, Tito Vilanova, també ha tingut elogis: “Veig un equip amb moltíssimes ganes i un Tito molt segur de si mateix”.

A banda d’això, el president ha fet un repàs general a la situació del Club, en què ha ressaltat el rècord de beneficis d’aquesta temporada, els èxits assolits a les seccions i el pas endavant que suposarà la nova seu social, a hores d’ara en construcció.

Fets, no paraules

El president Sandro Rosell també ha deixat clar que el FC Barcelona continuarà aplicant la fórmula dels fets. “Defensem i defensarem el Club amb fets i no amb xerrades populars. Quan ens han atacat hem anat als jutjats i hem actuat amb els comitès perquè hi hagin canvis. Ja sé que a la gent li agraden els discursos, però el nostre estil és un altre”, ha afirmat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();