fcb.portal.reset.password

Reunió del Consell Consultiu de Penyes /FOTO: ÀLEX CAPARRÓS

Les Penyes del FC Barcelona també han posat el seu punt i final a la temporada, i ho han fet al Camp Nou durant aquest divendres i dissabte. “Estem molt contents de la participació dels que fan Barça al territori”, ha expressat Jordi Cardoner i Casaus, vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona.

Reunió i sopar amb Cardoner

Divendres va començar l’activitat penyística a l’Estadi. Després de la reunió de les Comissions Social i de Penyes, va tenir lloc el tradicional sopar de final de campanya a la Platea del Camp Nou. El protagonista de la nit va ser Jordi Cardoner, que complia 50 anys d’edat i com a soci blaugrana. Per aquest motiu, el Departament de Penyes i tot el moviment penyístic li van regalar un pastís i un obsequi: una samarreta de la nova temporada amb el dorsal ‘50’.

Cardoner va agrair als assistents la seva presència, que va titllar d’“entorn únic”, i es va mostrar molt content per la representació que les Penyes fan del Club: “Gràcies, no pel que feu ni pel que sou, sinó per als que representeu”. El vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona va explicar quina ha estat i serà la prioritat de la Comissió de Penyes: “Intentem, des del Club, entendre millor el moviment penyístic i dotar-lo de tot allò que requereix per seguir sent els nostres ambaixadors en el territori”.

Plenari del Consell Consultiu

Aquest dissabte, a les 10 hores, s’ha celebrat el Plenari del Consell Consultiu a la Sala París en el que han assistit gairebé la totalitat dels delegats. L’acte ha comptat amb la presència de Jordi Cardoner, que ha donat la benvinguda i ha fet un balanç tant econòmic com social de la temporada. També ha assistit el directiu en cap de la Comissió Social, Pau Vilanova, que ha detallat les activitats que es donaran en els propers mesos; el síndic de les Penyes, Ramon Térmens, que ha destacat la voluntat de totes les Penyes per tirar endavant el projecte Penyes Segle XXI i el directiu de la Comissió Social i responsable de les penyes estrangeres, Josep Maria Barnils, que ha explicat el creixement a nivell internacional.

Durant el Plenari del Consell Consultiu d’aquest dissabte s’han treballat i consensuat els continguts de la Ponència Marc, que es farà arribar a les penyes per tal que presentin les possibles esmenes. Aquest conjunt serà sotmès a debat i votació durant la jornada de treball del Congrés de Penyes, que tindrà lloc el proper 19 d’agost per la seva posterior aprovació el dia 20, coincidint amb el Trofeu Joan Gàmper.

Balanç esportiu

Jordi Cardoner també ha valorat la temporada de tots els equips del FC Barcelona: “El balanç no pot ser més que positiu, amb els 17 títols que hem aconseguit”. El vicepresident de l’Àrea Social també ha volgut agrair el comportament “exemplar” dels socis del Barça durant aquest curs.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();