fcb.portal.reset.password

Presentació del cartell de la Trobada de Múrcia

Presentació Cartell Trobada Maresme

Presentació Cartell Trobada Balears

El dissabte 22 de setembre, durant la prèvia del partit Barça – Granada, la Sala de Juntes va acollir la presentació dels cartells de tres Trobades de Penyes que se celebraran properament. En els tres casos, el directiu en cap de la Comissió Social, Pau Vilanova,  i l’exjugador del FC Barcelona, Julio Alberto Moreno, van rebre els representants de les penyes implicades.

El primer cartell que es va presentar va ser el de la Trobada de Penyes Barcelonistes de la Regió de Múrcia, que aquest any estarà organitzada per la Peña Barcelonista de Santomera. L’expedició murciana va estar encapçalada pel president de la penya organitzadora de la Trobada, Francisco Javier García. Aquesta tindrà lloc els propers 13 i 14 d’octubre.

Seguidament, les penyes balears van presentar el cartell de la seva trobada. Aquesta, que se celebrarà al novembre coincidint amb el partit del FC Barcelona contra el Mallorca, estarà organitzada per la Penya Barcelonista “Els Tamarells”, que també celebra el seu desè aniversari. Per presentar la  desena Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears, van viatjar fins a Barcelona, entre d’altres, el president de la penya organitzadora, Sebastià Oliver, i el delegat del Consell Consultiu de les Illes Balears, Pere Jordà.

La darrera trobada presentada en la prèvia del partit contra el Granada va ser la del Maresme. Enguany, serà la vintena edició d’aquest acte que reuneix les penyes de la comarca catalana. La Trobada de Penyes Barcelonistes del Maresme l’acollirà la Penya Barcelonista Canet de Mar, que també compleix 20 anys des de la seva fundació. A la presentació del cartell hi van assistir el president de la penya, Miguel Edo, i el delegat del Consell Consultiu de Penyes del Maresme, Manel Flores.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();