fcb.portal.reset.password

Supercopa d'Espanya 2012

Les entrades per al partit d’anada de la Supercopa d’Espanya, que enfrontaran FC Barcelona i R. Madrid a l’Estadi, en la disputa d’un nou títol, s’han posat a la venda per a socis el dia 10 de juliol. A partir del dia 12, comença la venda per a penyes. Les entrades, a partir de 59€.

Venda exclusiva per a socis

La venda de les entrades ha començat el 10 de juliol a través del web www.fcbarcelona.cat . Es poden fer compres de fins a 6 localitats, amb un descompte de 35% en la primera entrada, corresponent al descompte de soci.

Venda per a penyes, a partir del 12 de juliol

Les penyes podreu efectuar la compra de fins a 50 entrades, a través del web de penyes del Club o fent click aquí. A partir de dijous, 12 de juliol, a les 10h podreu comprar les entrades per tal que els vostres penyistes puguin gaudir d’un partit que segur que serà inoblidable. Amb aquesta via, un cop realitzada la compra, podreu optar a imprimir les entrades directament, sense haver de recollir-les. A més, comprant a través del web, disposareu del descompte habitual d’un 15% sobre el preu de l’entrada.

També es pot efectuar la compra a les taquilles del Club durant els següents horaris:

De dilluns a divendres de 8.30 a 15 h.

Com és habitual, en aquest cas, caldrà presentar la credencial original de la penya, i una autorització del president, en el cas que aquest no pugui recollir les entrades personalment.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();