fcb.portal.reset.password

Torneig Penyes Futbol Games

Voleu anar a les instal·lacions del Camp Nou i portar el control dels Messi, Xavi, Iniesta, Puyol i companyia? Voleu fer de Tito Vilanova modificant tàctiques i controlant totes les variants del joc? Ara ho podreu fer: arriba el Penyes Futbol Games, el primer torneig de penyes de videojoc de futbol.

El 20 d’agost entre les 16 i les 20h, els penyistes més joves jugaran la prèvia del Trofeu Joan Gamper. Serà una de les últimes activitats de la XXXV Trobada Mundial de Penyes, a la Sala París, i de ben segur que serà una experiència de futbol trepidant, a un ritme alt, i sense parar, i podreu guanyar uns premis excepcionals.

Inscripcions

Des d’ara i fins al 16 d’agost, els penyistes de fins a 25 anys es poden inscriure de forma totalment gratuïta al Penyes Futbol Games. Només cal enviar el formulari d’inscripció a penyes@fcbarcelona.cat o al vostre delegat de zona. 

[[BOTOGRIS::Descarrega el formulari++:: CAT: http://media3.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/024/888/original/InscripcioPenyesFutbolGamesCAT.v1344325847.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Grans premis per a grans participants

Els guanyadors d’aquest torneig tindran uns premis molt especials. A més, hi haurà records ben barcelonistes per a tots els participants!

Guanyador:

Trofeu

Samarreta dedicada per un jugador del primer equip

Dues entrades per a un partit al Camp Nou

Segon i tercer classificats

Trofeu

Pilota dedicada per un jugador del primer equip

A banda d’això, tots els participants obtindran dues invitacions per al Trofeu Joan Gamper, i records del ‘Mundo Deportivo’, l’’Sport’ i el FC Barcelona.

Zona de pràctica

A més, en funció del nombre final de participants, els que no us hi inscrigueu, podreu gaudir d’una zona de pràctica lliure des d’on podreu dur el Barça cap a la victòria!

Un cop finalitzat el torneig, podreu gaudir de la presentació de l’equip de Tito Vilanova, i posteriorment del Trofeu Joan Gamper, amb el partit FC Barcelona – Sampdoria.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();