fcb.portal.reset.password

Pau Vilanova i Andrei Txepkin a la recepció amb les autoritats de Ceuta

Pau Vilanova i Andrei Txepkin a la recepció amb les autoritats de Ceuta

Clínic Penyes d'handbol amb Andrei Txepkin

Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social, va visitar la ciutat autònoma de Ceuta la setmana passada. Van ser tres jornades que van servir per visitar l’Hospital Universitari i dues escoles. De dijous a dissabte es va fomentar els valors del Barça entre els més joves, un dels objectius que té actualment el FC Barcelona.

Visites institucionals i recepció a l’Ajuntament

El divendres, les visites institucionals van començar al Colegio San Agustín, on l’exjugador Andrei Txepkin va fer una exposició amb els jugadors d’handbol de l’escola. Per la seva banda, Pau Vilanova va exposar els valors del Barça davant els alumnes de l’escola pública Ramón María del Valle-Inclán.

A mig matí, Vilanova i Txepkin van acostar-se a l’Hospital Universitari. Allà van visitar-ne la llar d’infants, on van obsequiar els pacients més joves.

Ja al migdia, les visites institucionals van finalitzar a l’Ajuntament de Ceuta. Permi Mirchandani, Conseller d’Esports, Juventut, Turisme i Festes de la Ciutat Autònoma de Ceuta va rebre la delegació del FC Barcelona.

Visita a la penya i Clínic

L’amfitriona era la Gran Peña Barcelonista de Ceuta, i com no podia ser d’altra manera, la delegació del Club va visitar-ne la seu. Rafael Fontalba, president de la penya, va rebre Pau Vilanova i companyia, que va mostrar amb orgull la casa del barcelonisme a Ceuta.

Per la seva banda, Andrei Txepkin va dirigir un clínic d’handbol, entre jugadors federats de les categories prebenjamí a infantil. L’activitat es va allargar des de divendres a la tarda, fins dissabte al matí. Uns cent esportistes van fer exercicis per millorar la seva tècnica, sota la supervisió d’una llegenda de l’handbol.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();