fcb.portal.reset.password

Pau Vilanova, en la recepció amb les penyes de Còrdova

Recepció amb les penyes de Córdoba

Recepció amb les penyes de Córdoba

Aquest dimecres, en la prèvia del partit d’anada dels vuitens de final de Copa del Rei davant del Còrdova, es va celebrar una recepció amb les penyes barcelonistes de la província. Com no podia ser d’altra manera, les penyes andaluses van donar una efusiva benvinguda a la delegació del FC Barcelona, que tornava a aquesta ciutat quaranta anys després.

Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social, va atendre els més de 80 penyistes que van assistir a l’acte a l’Hotel NH Amistad. En un ambient distès, Vilanova va agrair la rebuda, on hi havia representades gairebé vint penyes. Els delegats del Consell Consultiu de Penyes per Andalusia Oest i Centre, Rafael Pichardo i Tomás Martínez, també hi van ser presents com a representants de bona part de les penyes andaluses, així com també Miguel Márquez, president de l’agrupació de penyes barcelonistes de la província de Còrdova, que va exercir d’amfitrió.

L’acte va demostrar novament que el FC Barcelona està al costat de les penyes d’arreu, oferint recepcions allà on juga algun dels seus equips.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();