fcb.portal.reset.password

Durant tota la temporada passada, el FC Barcelona va estar treballant en un ambiciós projecte: una nova eina que faciliti a les penyes del Barça la realització dels tràmits més habituals. Ara és el moment d’estrenar aquesta eina, presentada durant l’últim Congrés Mundial de Penyes.

Aquesta aplicació farà que els tràmits siguin molt més senzills i ràpids. Es podran realitzar accions com actualitzar les dades de contacte, fer arribar al Club la sol·licitud d’actes, o enviar la memòria d’activitats, de forma ràpida i senzilla.

A més, podreu verificar els membres de la vostra Junta Directiva. D’altra banda, el canvi de junta haurà de seguir el procediment habitual fins ara, ja que requereix de documentació oficial addicional.

Retrat fidel del moviment

Una altra de les funcions que podreu dur a terme amb aquesta nova eina és la d’introduir les dades dels vostres penyistes. D’aquesta manera, es disposarà d’un retrat fidel de la magnitud del moviment penyístic. Aquest serà el punt de partida, ja que, amb aquestes dades, el Club editarà un carnet que identificarà els penyistes de cada penya, amb el qual també podran gaudir d’avantatges exclusius.

Amb l’objectiu de facilitar el procés, especialment en els inicis d’aquesta nova eina, el FC Barcelona ha preparat un full Excel, per tal que el remetin de nou al Departament de Penyes via correu electrònic a penyes@fcbarcelona.cat. Així, la introducció de dades més voluminosa es podrà fer, si ho desitgeu, des del Club, un cop la penya hagi adjuntat la llista.

Els camps marcats en blau (nom i cognoms, DNI, sexe i data de naixement) són els únics obligatoris. Malgrat tot, si no disposeu d’aquestes dades de tots els vostres penyistes, podeu facilitar aquelles que ja tingueu en aquest moment, ja que durant els propers mesos es durà a terme una altra càrrega massiva de dades.

[[BOTOVERMELL::Descarrega l'arxiu++::http://media4.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/029/011/original/CarregaPenyistes.v1348131426.xls::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Treball, transparència, autogestió

Durant el XXXII Congrés Mundial, l’agost de 2011, les penyes van aprovar democràticament dur a terme aquest projecte, encomanant la tasca a la Comissió d’Identitat de la Penya i del Penyista. Aquesta va presentar la proposta, que fou validada durant el plenari del Consell Consultiu el mes de juliol passat.

El cens dels penyistes és un punt molt important dins del Projecte Penyes Segle XXI. Amb una fotografia real de l’abast de les penyes, es podran dur a terme projectes ben engrescadors, i de la manera més acurada possible, que ajudaran a elevar la marca Penya, com és ara el canvi d’organització territorial, o accions amb patrocinadors del Club.

Sens dubte, aquest serà un pas històric per al moviment i amb la ferma decisió de les penyes.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();