fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner ha descobert la placa de la nova seu de la PB Planers /FOTO: FCB

Aquest diumenge s’ha celebrat, a Santa Bàrbara (Tarragona), el 25è aniversari de la Penya Barcelonista Planers, que ha coincidit amb la XV Trobada Comarcal de Penyes Barcelonistes del Montsià, Baix Ebre i Baix Maestrat. A l’acte, a banda d'uns 180 penyistes, ha assistit el vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona, Jordi Cardoner i Casaus, que s’ha mostrat molt content i satisfet per l’actuació del món penyístic al territori català.

Recepció i desfilada

A les 12 hores, Cardoner ha estat rebut a l’Ajuntament de Santa Bàrbara per Jordi Boronat, l’alcalde de la ciutat; Santiago Pla, President de la PB Planers; i Ramon Fibla, delegat del Consell Consultiu de les Terres de l’Ebre. Allà, el vicepresident de l’Àrea Social ha signat el Llibre d’Honor de la localitat.

Posteriorment, a l’Ajuntament, també s’hi han traslladat els representants de les 25 penyes assistents, que han dut a terme una desfilada d’estàndards des de l’Ajuntament cap a la nova seu social de la PB Planers, que ha quedat inaugurada després que Jordi Cardoner hagi descobert la placa i s’hagi presentat el nou escut.

Penjada de corbatins i parlaments

L’inici de l’acte oficial de la XV Trobada de Penyes Barcelonistes del Montsià, Baix Ebre i Baix Maestrat ha començat a les 13 hores al camp de futbol de Santa Bàrbara. Allà, s’ha dut a terme la penjada de corbatins de cada penya assistent i els parlaments de Santiago Pla, Ramon Fibla, Jordi Boronat i Jordi Cardoner. El vicepresident de l’Àrea Social ha manifestat que està molt content que, ara fa 25 anys, es creessin penyes ja que en aquells moments el Barça passava per moments difícils. Cardoner també ha agraït a les penyes la seva assistència a l’acte. Justament després dels Parlaments, s’ha fet una representació de la dansa típica de la zona, el Ball del Punxonet.

Del camp de futbol, la Comitiva i els representants de les Penyes han marxat al dinar commemoratiu del 25è Aniversari de la PB Planers, que s’ha caracteritzat per un ambient festiu i alegre.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();