fcb.portal.reset.password

Els desplaçaments de Champions, via formulari

Aquesta temporada, les penyes podreu sol·licitar entrades per als desplaçaments de la fase de grups de la Lliga de Campions via formulari disponible al web. Cada partit de la lligueta tindrà un formulari independent, així com també unes dates de sol·licitud i recollida específics.

D’aquesta manera, el Club informa que qualsevol petició rebuda anteriorment, o per qualsevol altre canal, es considerarà com a no vàlida, i les entrades no seran assignades.

Procediment habitual de repartiment

Com és habitual, s’obrirà un procés de sol·licitud d’un o més dies, segons cada formulari. Un cop tancat, i si les sol·licituds superessin les entrades disponibles, seguint els criteris establerts per la comissió permanent d’entrades, i els coeficients aprovats, cada zona serà assignada amb una quantitat d’entrades. A partir d’aquí, els delegats del Consell Consultiu de Penyes efectuaran una proposta del repartiment corresponent de la seva zona.

El primer, Benfica – Barça

El primer desplaçament de lligueta que seguirà aquest format de sol·licitud d’entrades serà el Benfica – Barça que es jugarà el dia 2 d’octubre a l’estadi Da Luz de Lisboa. Hi ha 553 entrades disponibles per a les penyes, i es podran sol·licitar des del 18 de setembre a les 10.00h fins el 19 de setembre a les 19.00h, mitjançant el formulari que estarà disponible al web.

Caldrà especificar la credencial de la penya, la clau, dades de contacte, i també s’haurà de facilitar un número de targeta bancària.

Un cop finalitzat el procés, i efectuat el repartiment, el Club contactarà via correu electrònic amb les penyes per tal d’informar sobre l’assignació final de les entrades.

[[BOTOVERMELL::Sol·licita Entrades++Benfica - FC Barcelona::https://taquilla.fcbarcelona.cat/catala/formbenfica2012penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();