fcb.portal.reset.password

Sopar a Glasgow

Coincidint amb el desplaçament de Lliga de Campions davant del Celtic, la Penya Union Blaugrana de Perth (Escòcia) va exercir d’amfitriona dels aficionats barcelonistes a Glasgow.

Els actes van començar amb un sopar organitzat per la penya al qual van assistir, com a representació del Club, Jordi Moix, directiu de l’Àrea Econòmica i Estratègica, i Josep Maria Barnils, directiu de la Comissió Social i responsable de les penyes estrangeres.

Al sopar, celebrat al Barça Tapas and Cava Bar de Glasgow, també van ser-hi presents, a més de la penya amfitriona, representants de la Penya Blaugrana London of Great Britain, de la Peña Barcelonista Ciutat de Peñíscola, i de la Penya Barcelonista de Calafell.

Per acabar l’acte, el president de la Penya Unión Blaugrana, Colin Scrimgeour, va adreçar unes paraules en anglès als assistents, i el vicepresident, Adam Brown, ho va fer en català.

Dimecres, les penyes a la Universitat de Glasgow

La tarda del dia del partit, el dimecres 7 de novembre, es va donar el tret de sortida a la col·laboració de les penyes barcelonistes als actes organitzats pel FC Barcelona i l’Institut Ramon Llull, dins de l’acord signat per ambdues institucions per a la promoció exterior de la cultura catalana.

Aquesta col·laboració es va concretar en una conferència-debat amb el títol “El futbol i el Barça, passió i cultura”. Els ponents d’aquesta conferència van ser Josep M. Barnils, directiu de la Comissió Social i responsable de les penyes estrangeres; Adam Brown, vicepresident de la Penya Union Blaugrana, i Mateusz Szczepanski, portaveu de la Fan Club Barça Polska.

La conferència, a la qual van assistir tant integrants de les penyes com estudiants de la universitat de Glasgow, es va centrar a mostrar al món què significa ser d’una penya del Barça.

Tornar a dalt