fcb.portal.reset.password

Jaume Alcazo, president de la PB de Saragossa, amb Jordi Cardoner / FOTO: FCB

Aquest dissabte es va celebrar el sopar de celebració del 25è aniversari de la Penya Barcelonista de Saragossa al Gran Hotel de la capital aragonesa. A l’acte hi van assistir una vuitantena de penyistes, i el Club va estar representat pel vicepresident Jordi Cardoner i el directiu responsable de l’Àrea Social, Pau Vilanova. També hi van assistir dos exjugadors: Robert Fernández, que va jugar al Barça entre el 1986 i el 1990 i que va representar l’Agrupació Barça Jugadors, i Xavi Aguado, per part del Saragossa.

“Ser barcelonista en terres hostils”

Jordi Cardoner va voler destacar després del sopar la gran implicació i el mèrit d’aquells penyistes de Saragossa des de fa 25 anys. “Hem de ser conscients que fa 25 anys ser barcelonista a llocs com aquest era ser barcelonista en terres hostils, no era gens fàcil”, va comentar el vicepresident blaugrana a Barça TV i fcbarcelona.cat.

Jaume Alcazo, president honorífic

Cardoner també va ser l’encarregat de llegir l’acta de l’assemblea, en la qual la Penya Barcelonista de Saragossa nomenava Jaume Alcazo president honorífic. Alcazo n’ha estat el president durant els seus 25 anys de vida i encara segueix al capdavant. El vicepresident va entregar, en nom de la Penya i del Club, una placa commemorativa a Jaume Alcazo com a agraïment per la dedicació de tants anys.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();