fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner en una trobada de penyes / FOTO: ARXIU FCB

La Penya Blaugrana de Tona ha celebrat la novena trobada comarcal de penyes blaugrana d’Osona i el Ripollès, a més del cinquè aniversari de la penya. Després de la benvinguda donada el dissabte 8 a la tarda, amb els parlaments de Carles Rexach i de Pere Escobar, periodista, entre d’altres, la comitiva es va traslladar cap al camp municipal de futbol de Tona on es van lliurar els trofeus del Torneig de futbol 7 que s’estava celebrant.

Ple d’activitats

Posteriorment, es va dur a terme el col·loqui característic d’aquestes trobades, amb la participació de Carles Rexach, José Luis Carazo, Pere Escobar i Jaume Creixell. El sopar popular va ser el tancament d’una jornada intensa, la primera de les dues planificades per al cap de setmana. A les 9.30 h d’aquest diumenge ha començat la segona jornada a la penya de Tona amb un esmorzar popular. La presentació i descoberta de la rèplica de l’escut de la PB de Tona inaugurat al Camp Nou el 19 de maig del 2010 i la cercavila amb gegants, tamboriners i bastoners pels carrers de Tona fins a la Plaça Major han estat els actes encarregats de fer passar un bon matí als penyistes blaugrana.

Jordi Cardoner i Casaus, vicepresident del FC Barcelona, ha assistit al dinar commemoratiu de la 9a Trobada Comarcal de Penyes Barcelonistes d’Osona i el Ripollès i al 5è aniversari de la PB de Tona, en el qual hi han pres part unes 150 persones. En els parlaments, Cardoner ha agraït a les penyes tots els esforços que fan i ha lloat la joventut de la Penya de Tona. Cardoner, que ha destacat que aquests actes són els que “fan Barça”’, ha assegurat que el Club es veu en l’obligació de donar suport als actes de les penyes blaugrana.

Per tancar la trobada, Jordi Cardoner ha lliurat una placa commemorativa del FC Barcelona a un representant de cada penya assistent.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();