fcb.portal.reset.password

Consell Consultiu de Penyes / FOTO: FCB

El primer cap de setmana de maig va ser intens per als penyistes, que van celebrar l’últim Consell Consultiu de Penyes de la temporada. La jornada va començar el dia 4 al matí de dissabte amb les pertinents reunions de les comissions temàtiques (entrades i desplaçaments, actes i activitats, normativa i màrqueting i carnet penyista). El nou carnet s’implantarà tan bon punt acabi el procés de cens de socis que s’està regulant aquesta temporada.

A la tarda es va celebrar l’últim plenari, en què l’eix principal del debat van ser les eleccions a les federacions de les penyes. A partir d’ara es dividiran en 30 zones i en comptes de tenir un sol representant disposaran d’una junta directiva. També es va concretar el procés, el calendari electoral perquè tot estigui a punt a finals de juny i l’Associació de Federacions de Penyes (AFEPE) per intentar vincular la representació i la feina de les penyes amb l’Associació.

Cardoner, satisfet

Per concloure l’acte, tots els assistents van anar a sopar a l’Hotel Princesa Sofia. En representació del Club a l’àpat, hi van assistir Jordi Cardoner, vicepresident de l’Àrea Social; Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social, i Josep M. Barnils, directiu de la Comissió Social i responsable de las penyes a l’estranger. També van anar-hi Elvira Pou, Xavier Ilincheta i Jordi Durà, com a membres de la Comissió de Penyes; Manel Vic, ‘speaker’ del Camp Nou, i l’exjugador Julio Alberto.

Cardoner va valorar molt positivament l’acte i va recordar que “no és un punt i final, sinó un punt i seguit. És una evolució que segueix amb el criteri de l’autogestió del moviment penyístic”. Davant la bona feina feta, el vicepresident va insistir que “el Club donarà el valor que es mereixen a les penyes”.

Per finalitzar l’acte, Manel Vic va recitar l’alineació de tots els delegats de les zones per obsequiar-los amb un present.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();