fcb.portal.reset.password

Un dels moments de la reunió / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS

El FC Barcelona i el Consell Consultiu de Penyes han celebrat, aquest dissabte, el segon Plenari de la temporada. Ambdues entitats han aprofitat l’acte per fer el dinar de Nadal juntament amb l’últim plenari que se celebrarà aquest any. En l’acte, celebrat a l’Avantllotja Lateral de l’Estadi, els assistents han començat a definir el camí cap a la nova estructura del moviment penyístic, molt més encarat cap a l’autogestió. Jordi Cardoner, també, ha fet una menció especial a la posada en marxa de l’Àrea Social per cobrir les necessitats tant dels socis com de les penyes.

La sessió plenària ha seguit amb els punts que s'havien de validar d’acord amb la tasca que les comissions de treball estan duent a terme. L’actualització de la Normativa de Penyes, el procés electoral a les federacions, els actes i les activitats i el cens dels penyistes han estat els punts que s'han tractat durant la reunió, en la qual han assistit gairebé la totalitat dels 35 delegats del Consell Consultiu de Penyes.

Cardoner, satisfet de la gestió

El vicepresident Jordi Cardoner s’ha mostrat content amb l’autogestió duta a terme durant aquests últims tres anys: “Era el nostre objectiu principal i estem convençuts que s’ha complert, per la maduresa amb la qual s’ha tractat el projecte i de la forma com s’ha consolidat”. Cardoner ha volgut remarcar, també, que “creiem que aquest òrgan és prou responsable per prendre gran part de les decisions que els afecten”, i ha afegit que “la intenció és que el Consell Consultiu passi a ser un consell de penyes i que puguin decidir per ells mateixos dintre el marc reglamentari normatiu que estableix el Club”.

Tornar a dalt