fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner va estar present a la VII Trobada Regional de Penyes Barcelonistes de la regió de Múrcia / FOTO: FCB

VII Trobada Regional de Penyes Barcelonistes de la regió de Múrcia / FOTO: FCB

La Penya Barcelonista de Santomera ha estat l’encarregada d’organitzar aquesta any la VII Trobada Regional de Penyes Barcelonistes de la regió de Múrcia, que va concloure aquest dissabte amb un sopar de gala que va comptar amb la presència del vicepresident de l’Àrea Social Jordi Cardoner.

Abans, i sota l’atenta mirada de Cardoner, va tenir lloc a l’auditori de la localitat el pregó fet per l’exjugador del Barça entre 1949-51 Francisco Cánovas. Després que l’alcalde José Maria Sánchez els donés la benvinguda, la comitiva es va traslladar fins a l’ajuntament, on, després d’una petita visita, va haver-hi un intercanvi de regals.

Sopar de gala

Més de 250 persones van assistir al sopar de gala de la trobada, en què els penyistes van poder fotografiar-se amb els trofeus de la Lliga de Campions, la Lliga i el Mundial de Clubs, protagonistes de la nit. El vicepresident Jordi Cardoner es va adreçar als assistents, així com també el president de la PB de Santomera, Javier García, el delegat blaugrana de la zona, Juan Carrión, i l’alcalde de la localitat. El sopar va finalitzar amb l’entrega de plaques commemoratives amb motiu de la trobada.

D’aquesta manera es posava el punt final a un llarg cap de setmana d’activitats lúdiques i festives per commemorar la Trobada de Penyes de Múrcia, que va començar dijous amb la inauguració d’una exposició relacionada amb el Barça, i que va continuar divendres amb la disputa de diferents tornejos de futbol o un col·loqui al voltant del món barcelonista, entre d’altres actes.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();